Barns Utveckling - Nyheter & Kampanj

Visa inte detta igen

Barns Utveckling

På följande sidor hitta du nyheter & information om Barnens Utveckling

This RSS feed URL is deprecated

Posted 0 second ago to barns utveckling – Google Nyheter

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

Så slipper du fundera på faran med saltet

Posted 14 minutes ago to SvD

Rådet att kraftigt dra ned på saltet i maten ifrågasätts i en stor internationell studie. Forskarna hävdar att ett måttligt intag, i nivå med vad de flesta får i sig i Sverige, inte alls är farligt. Resultatet är kontroversiellt eftersom Världshälsoorganisationen WHO kraftigt vill sänka intaget.

Förstagångsväljare läser SvD gratis

Posted 19 minutes ago to SvD

SvD erbjuder nu alla förstagångsväljare en gratis prenumeration fram till årsskiftet. För alla icke prenumeranter över 25 år finns också möjlighet att ta del av vår journalistik kostnadsfritt i två månader.

Hot om ny landslagsstrejk i Danmark

Posted 27 minutes ago to SvD

I fjol strejkade Danmarks fotbollsdamer för bättre villkor.

Nu kan det vara herrarnas tur.

– Det vore en katastrof för dansk fotboll, säger förbundskaptenen Åge Hareide.

Regeringen tiger – kan bli nytt slag mot Försvaret

Posted 56 minutes ago to SvD

Försvaret riskerar att få sina anslagskrav halverade om S sitter kvar i regeringsställning efter valet. Frågan om försvarsekonomin hänger kvar i luften efter regeringens möte på Harpsund i förra veckan och det är oklart om det kommer besked före valdagen.

”Fler än vi bör rannsaka sin skolpolitik”

Posted 1 hour ago to SvD

Det som i debatten har kallats ”flumskolan” och ”marknadsskolan” är egentligen två sidor av samma mynt. Vi socialdemokrater har rannsakat oss och lagt om vår politik i bägge frågorna. Nu är det upp till borgerligheten att göra detsamma, skriver Anna Ekström (S) och Karl-Petter Thorwaldsson, LO.

Arg Brennan överväger dra Trump inför rätta

Posted 2 hours ago to SvD

Underrättelsechefen CIA:s tidigare chef John Brennan skräder inte orden efter president Donald Trump beslut att dra in hans säkerhetsklassning. Han överväger att ta fallet till domstol.

Brennan har stöd av närmare 190 tidigare försvars- och UD-anställda, varav flera tidigare höga chefer.

Riksbanken splittrad – det kokar under ytan

Posted 2 hours ago to SvD

De flesta har nu återvänt från semestern efter en välförtjänt ledighet. Ekonomin tar dock aldrig ledigt. Här är några av sommarens största händelser.

Våldsamma protester i Uganda

Posted 2 hours ago to SvD

Polis och militär sköt tårgas och varningsskott när kravaller bröt ut i Ugandas huvudstad Kampala. Människor protesterar mot att fem oppositionspolitiker fängslats.

Kristersson nekar möte om Balis twitter

Posted 3 hours ago to SvD

Det stormar kring riksdagsledamoten Hanif Bali (M) på nytt. Efter inlägg på sociala medier som Mediehusens branschorganisation tycker anspelar på ”krig och hot mot medier” vill man nu ha ett möte med partiledaren Ulf Kristersson.

Andersson: ”Han är inte mogen bli statsminister”

Posted 3 hours ago to SvD

Sveriges problem med skjutningar är lika allvarliga som finanskrisen på 90-talet. Uttalandet från Ulf Kristersson i Financial Times har väckt ont blod hos finansminister Magdalena Andersson (S). Till SvD säger finansministern (S) att Kristerssons uttalandet kan ha skadat svensk ekonomi redan idag. Men Moderatledaren slår ifrån sig att menar att det får vara slut på förenekelsen.

Visa 1–14 av 31 | « Tidigare | Nästa » | 10, 15, eller 20 samtidigt.